Eenhoorn Paardenspellen

Misschien bestaat de Eenhoorn wel niet in het echt, maar online natuurlijk wel. Deze mysterieuze wezens maken Paarden en Eenhoorn spellen zo leuk om te spelen. Zodra je de eenhoorn online hebt ontdekt zul je jezelf niet meer hoeven te vervelen. Er is veel keus aan spellen waar de eenhoorn in voor komt, er dus voor iedere voorkeur wel een leuk spel te vinden. Je kunt een eigen boerderij bouwen met paarden en Eenhoorns, of kunt vuurballen ontwijken in wereld vol romantiek en avontuur. De uitdaging zijn ontelbaar, en de avonturen zijn spannend.

Alle 2 resultaten

 • Star stable online paardenspel

  Star Stable

  Waardering 4.83 uit 5
  Gratis

  Dit is met afstand het meest fantastische paardenspel dat beschikbaar is voor PC en Mac. Geweldige graphics, een spannend verhaal en vele avonturen. Als je eenmaal begonnen bent met spelen kun je niet meer stoppen. • A Virtual Horse - Paardenspel

  A Virtual Horse

  Waardering 2.83 uit 5
  Gratis


  A Virtual Horse is een ingewikkeld maar toch ook spannend spel, dat het voor spelers mogelijk maakt om te leren hoe je paarden moet fokken, en een inkijk geeft in de dagelijkse activiteiten op een paardenboerderij en vele andere dingen.