Paarden fokken Paardenspellen

Van de renbaan tot de stal, deze spel laten je kennis maken de wereld van het paarden fokken, wedstrijden rijden, en het managen van een paardenstal. Mix verschillende paardenrassen totdat je jouw favoriete paard hebt gecreëerd om later te verkopen of om te laten zien op paardenshows.

Deze paardenspellen zijn in verschillende varianten; op CD of DVD tot spellen waarbij je een lidmaatschap moeten kopen voordat je kunt spelen. Vele van deze spellen zijn ook beschikbaar voor de Ipad, Iphone of de Ipod, en natuurlijk voor je Mac en online. Virtuele paardenspellen waar je paarden kunt fokken bieden veel spelplezier voor meiden van jong tot oud.

Alle 4 resultaten

 • Horse racing winner 3D

  Horse Racing Winner 3D

  Gratis


  Race zo hard als je kan met deze app! • Derby Quest paarden app: Fok een renpaard

  Derby Quest

  Gratis


  Laat je fantasie over paardenraces uitkomen met deze app!


 • A Virtual Horse - Paardenspel

  A Virtual Horse

  Waardering 2.83 uit 5
  Gratis


  A Virtual Horse is een ingewikkeld maar toch ook spannend spel, dat het voor spelers mogelijk maakt om te leren hoe je paarden moet fokken, en een inkijk geeft in de dagelijkse activiteiten op een paardenboerderij en vele andere dingen.


 • My horse farm welcome to trotterville, HET spel voor paardenliefhebbers

  My Horse Farm – Welcome to Trottersville

  $9.99


  Dit is een ideaal spel voor meiden die willen weten hoe het is op een paardenboerderij. Je leert hoe je leiding moet geven aan een paardenboerderij, hoe je paarden moet fokken en nog vele andere belangrijke activiteiten op het gebied van paarden.