A Virtual Horse

2.83 out of 5
(6 player reviews)
A Virtual Horse - Paardenspel
A Virtual horse browserspelA Virtual Horse - PaardenspeA Virtual Horse - Eem pony uit het spel

Gratis


A Virtual Horse is een ingewikkeld maar toch ook spannend spel, dat het voor spelers mogelijk maakt om te leren hoe je paarden moet fokken, en een inkijk geeft in de dagelijkse activiteiten op een paardenboerderij en vele andere dingen.

Speel nu

A Virtual Horse - Paardenspel
A Virtual horse browserspelA Virtual Horse - PaardenspeA Virtual Horse - Eem pony uit het spel

Paardenspel in een virtuele stad

A virtual horse is een online spel over paarden, dat zich afspeeld in een virtuele stad en geschikt is voor alle leeftijden. Elke speler in het spel kan verschillende doelstellingen hebben omdat er zoveel verschillende mogelijkheden geboden worden in het spel. Je kan bijvoorbeeld een boerderij bouwen voor hun paarden de kleur van de paarden selecteren, paardenraces doen en leren over de genetische eigenschappen van paarden. Sommige spelers zullen ervoor kiezen om hun vaardigheden te verbeteren en anderen om je paarden te trainen en te praten met vrienden via de chat.

Het spel heeft twee soorten paarden die opgevoed kunnen worden, gefokt, en waar je wedstrijden mee kunt rijden. Er zijn meer dan 100 standaard paarden in drie verschillende categorien namelijk: paarden, pony, en werkpaarden. De magische paarden bestaan uit rassen die niet in het echte leven bestaan zoals Eenhoorn en Pegasus en Zebra's. Een belangrijk onderdeel van elk paardenras is hun kleur, de spelers leren om kleuren samen te stellen op basis van de geschiedenis en genetische achtergrond van de paarden.

Als je start met het spel begin je met een enkel paard, 15000 munten en nul evaringspunten en natuurlijk op level 1. Het doel is om een zo hoog mogelijk level te bereiken, je kunt een hoger level bereiken door naar een manege te gaan en deel te nemen aan zoveel mogelijk shows als mogelijk. Voor elke show waar je aan deelneemt krijg je 15 ervaringspunten. Om naar een hoger level te komen moet je 1000 ervaringspunten halen. Je kunt ook ervaringspunten verdienen door in een manege te werken als hulpje of als dierenarts.

Het spel bied verschillende mogelijkheden die spelers kunnen volgen naar aanleiding van hun interesses. Je kan bijvoorbeeld de boerderij verbouwen, materiaal verzamelen en andere spelers inhuren. Je kan ook fabrikant woorden en paardenuitrusting produceren en die op de markt verkopen. Een speler kan ook trainer worden en op die manier bonus punten verdienen. Je kan er ook voor kiezen om je op shows te richten. Spelers kunnen ook chatten, blogs schrijven en met andere speler spelen.

Er zijn veel verschillende activiteiten die je in dit spel kunt doen, genoeg om je uren mee te vermaken.

Extra informatie

Platform

Browser spel

Geschikt voor leeftijden

11+, 4-6, 7-10

Taal

Engels, Roemeens, Spaans

Prijs

Gratis

Score

★★★

2.83 out of 5

6 beoordelingen voor A Virtual Horse

Beoordeling toevoegen

 1. 5 out of 5

  :

  ik weet een leuker iedee kijk op boonty.com dowenloaden!!!!!!!!

 2. 1 out of 5

  :

  ik kan niet speelen : (

 3. 1 out of 5

  :

  ziet er leuk uit,helaas werkt het spel nauwelijks tot niet.

 4. 4 out of 5

  :

  Ook erg leuk voor wat oudere spelers, maar soms wat saai omdat je af en toe lang moet wachten.

 5. 2 out of 5

  :

  ziet er erg leuk uit,helaas werkt het spel alleen niet of nauwelijks.
  erg jammer

 6. 4 out of 5

  :

  Is het nederlands?

Beoordeling toevoegen

Beoordeling toevoegen

*