Star Stable

4.83 out of 5
(59 player reviews)
Star stable online paardenspel
Personages in Star StableBeste online paarden spel ooit - Star StableEen schitterend wit paard in Star Stable het online paardenspel

Gratis

Dit is met afstand het meest fantastische paardenspel dat beschikbaar is voor PC en Mac. Geweldige graphics, een spannend verhaal en vele avonturen. Als je eenmaal begonnen bent met spelen kun je niet meer stoppen.

Speel nu

Star stable online paardenspel
Personages in Star StableBeste online paarden spel ooit - Star StableEen schitterend wit paard in Star Stable het online paardenspel

Zonder twijfel het grootste en beste online paarden spel voor PC en nu ook voor Mac!

Toen ik voor het eerst over Star Stable hoorde, wilde ik het meteen proberen. Dat was een van de beste beslissingen van mijn leven! Het downloaden en intsalleren duurde een tijdje, maar het was zeker de moeite waard!

Voordat je het spel gaat spelen mag je eerst bepalen hoe jou eigen personage eruit komt te zien en wat haar naam word. Daarna mag je gaan bepalen hoe je paard eruit komt te zien en welke naam je het wilt geven. Er zijn ontelbare kleuren en combinaties van namen waar je uit kunt kiezen.

Star Stable is geen gewoon paardenspel, het is een multi-player game waarin je met andere spelers kunt praten en nieuwe plaatsen ontdekken. Als je voor het eerst inlogt krijg je uitleg over hoe de besturing van het spel werkt en hoe je het moet spelen. Je zult ook veel verschillende personages leren kennen waar je mee kunt praten. Daarna kun je eindelijk beginnen met de spannende paardenavonturen, je begint op een eiland dat Jorvik heet en krijgt te horen dat je de hele zomer daar zult doorbrengen. Er is alleen een probleem er is een gemeen en boosaardig bedrijf dat het eiland wil venietigen, dit bedrijf heet de G.E.D. en wil naar goud en andere grondstoffen zoeken. Vanaf dit punt begint het echt spannend te worden, jij en je paard zullen allerlei missies moeten doen en mysteries oplossen.

Elke keer als je een missie met succes afrond bouw je een beetje reputatie op in de verschillende gebieden op Jorvik. Door je reputatie op te bouwen zul je uiteindelijke meer kleding en uitrusting voor jezelf en je paard kunnen kopen.

Je kunt het spel gratis spelen tot en met level 4, daarna moet je Star Rider worden (door het maandelijks betalen van een klein bedrag, of een eenmalige betaling voor Lifetime) hiermee krijg je toegang tot een gigantische wereld - die constant geupdate word met nieuwe avonturen zolang jij Star Rider bent.

Persoonlijk denk ik dat de graphics geweldig zijn, het lijkt wel een droomwereld. Het is absoluut een van de beste paardenspellen die ik ooit heb gespeeld! Wat dit spel leuker maakt dan vele andere is dat het heel leuk is om online te spelen en andere spelers te leren kennen die vaak ook gek zijn van paarden.

Deze beoordeling van Massively over Star Stable vat het perfect samen in 1 zin:

... het berijden van paarden in Star Stable is de beste paardrij ervaring die ik ooit heb gehad. Virtueel dan natuurlijk. Het zou geweldig zijn als andere MMOs met paardenspellen zouden komen die evenveel karakter hebben als Star Stable.

Extra informatie

Platform

Mac, PC

OS

Mac OS X 10.7 en nieuwer, Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Grootte

484 MB

Prijs

Betaald, Gratis proefperiode

Taal

Duits, Engels, Frans, Noors, Spaans, Zweeds

Score

★★★★★

Video

4.83 out of 5

59 beoordelingen voor Star Stable

Beoordeling toevoegen

 1. 3 out of 5

  :

  het is wel leuk alleen jammer: ik MOET een Jorvik-pony kopen voor de volgende missie(s) maar ik heb geen starcoins als gewone speler wat moe ik mu doen

 2. 1 out of 5

  :

  Ja ik kan het spel helemaal niet spelen . ik doe mijn email en me wachtwoord maar dan kan ik ook niet inloggen maar ik heb het dan ook niet gedaonlood maar als ik hed dan wel ooit eens gedanlood is dan kan ik ook niet inloggen hoor!

 3. 5 out of 5

  :

  Het is leuk! Je verveelt je nooit zelfs als je geen Star Rider bent. Het word nooit saai door elke week die updates. Het is aardig van sso dat ze soms aan de niet starrider denken want ze doen soms nog missies voor geen Star riders en ze doen ook sc en sr codes! Ik ben geen Star Rider, maar heb nu 2 paarden die Snowstar en starmagic en Snowstar is een Jorvik warm bloed en starmagic is een Deens warmbloed en ik spaar voor een Jorvik Pony. ponys vind ik zo lief en klein en ik kan aan ponykampioenschappen meedoen en penny pollys ponyrace doen! ik heet Daisy Mysterywell en ik speel in strawberry meadow server

 4. 5 out of 5

  :

  Ik vind dit spel ook leuk, maar zelf speel ik liever Tim Stockdales Riding Star. dat spel voelt toch echter aan ofzo, ik weet niet goed hoe ik het moet verwoorden. veel vriendinnen van mij spelen dit spel ook!! een online paardenspel zonder advertenties zou nog beter zijn, maar ja, dat is niet anders denk ik. sowieso irritant dat je heel snel moet betalen als je verder wilt en anders heel weinig kunt doen!! behalve stalklusjes en dat soort dingen.

 5. 5 out of 5

  :

  Star Stable is een ontzettend leuk paardenspel, met een heel erg grote digitale wereld die nog verder wordt uitgebreid wanneer je Starrider word. De graphics zijn geweldig, en de wekelijkse updates brengen nieuwe avonturen. Hoe hoger je level, hoe leuker het wordt. Je krijgt nieuwe missies als je je reputaties verbeterd. Ik speel het een half jaar en ben nu level 13. Het is super leuk en ik zou het zeker aan iedereen aanraden.

 6. 5 out of 5

  :

  Erg leuk spel, zeker een aanrader. Star rider is redelijk duur maar het is het geld zeker waard. Regelmatig komen er nieuwe paarden en door quests (missies) kom je snel een level hoger en het is nog leuk ook. De mensen erop zijn erg aardig, zelden ruzie in de chat. Ook de races zijn erg leuk.

 7. 5 out of 5

  :

  ik ben er driedubbel dol op!

 8. 5 out of 5

  :

  Super leuk spel, ik. Sprel het nog niet zo heel erg lang, ongeveer vanaf halverwege de zommervakantie in Noord-Holland. Sinds afgelopen dinsdag ben ik ook lifetime star rider! Ik ben er heel blij mee en heb nu 5 paarden!

  Op sso heet ik Fiona Sleepland

 9. 5 out of 5

  :

  Ik vind het een super spel! Ik kan er niet vanaf blijven.Ik verheug me erop om star rider te worden. Ik ben benieuwd wat er in die updates vernieuwd wordt. Ik raad iedereen aan om het spel te spelen! 🙂

 10. 5 out of 5

  :

  echt vet gaaf mmmm mijn naam is anne eaglestone!!!!1 star stable is het leukste paarden spel die ik ooit heb gespeelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. 5 out of 5

  :

  Mkers van star stable super bedankt voor het maken van dit spel. zonder jullie had ik nooit eigen paarden. ik zag de reclame en dacht dat MOET ik hebben!!!!!!!!!!!!!!!!
  ik raad het ook zeker aan om het te gaan spelen. :D:D:D

 12. 5 out of 5

  :

  ik vind het een super spel omdat, je een paard heb ik heb er 10 en mijn zus 6. en ik vind het een super spel omdat, je misies kan doen dus geef ik het spel vijf sterren.

 13. 5 out of 5

  :

  Super spel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ik speel het iedere dag. mijn zusje, mijn nicht en mijn moeder spelen het ook.
  ik ben lifetime, mijn zusje ook en mijn nicht 1 maand sr. ik heb 6 paarden en ben er super blij mee. mijn zusje heeft er 10. ik ben lvl 16 en mijn zusje lvl 11.

 14. 5 out of 5

  :

  zo leuk

 15. 4 out of 5

  :

  Het is een super spel ben net begonnen moet alleen nog goede normaLe laptop of computer effe hebben

 16. 5 out of 5

  :

  super leuk ik ben sanna ponybridge en ben lifetime sr

 17. 3 out of 5

  :

  ik vind dit een suppppppppeer leuk spel alleen mag ik niet verder dan level 4 omdat je het dan moet betalen

 18. 5 out of 5

  :

  Ik ben zelf star rider en ik ben level 16 het spel blijf altijd leuk en met men 5paarden heb ik altijd wat te doen, als je op de pineapple creek sever speelt voeg me dan toe, Dapnhe Dognose! 😀

 19. 5 out of 5

  :

  GEWELDIG!!

 20. 5 out of 5

  :

  Echt ik vind het super echt ik raat je echt aan ik speel al een half jaar en ik ben al lvl 14 ik ben life time starrider en
  Het is echt super nog maals ik raad het je echt aan!!!!

 21. 5 out of 5

  :

  I LOVE THIS IK GA NOOIT STOPPEN! maar ik heb het nu wel een kleeeein beetje druk met school maar ik ga het nog wel spelen!

 22. 5 out of 5

  :

  Echt een leuk spel 🙂 . Ik speel het nu zo’n half jaar en heb 4 maanden geleden Lifetime Starrider gekocht, Ik zit nu in lvl 16 en ben klaar met alle quests maar toch blijft het spel nog steeds leuk om te spelen.

 23. 5 out of 5

  :

  Ik speel dit ssssupppperrrr graag!

 24. 5 out of 5

  :

  super leuk spel!!! echt heel vermakend je kan het wel uren spelen zo leuk is het het speelveld is ongeloofelijk groot en iedereen op het spel is aardig je paarden kan je helemaal zelf kiezen en dan heb je nog de kampioenschappen en parcours zo leuk heerlijk net alsof het echt is ook is de muziek en effecten super leuk!!! zeker spelen

 25. 5 out of 5

  :

  ik vind het echt een geweldig spel, je verveelt je nooit als je starrider bent 😀

 26. 5 out of 5

  :

  Geweldig spel! Ik speel het al twee jaar en ben lifetime!
  Heb nu 9 geweldige paarden en een enorm gebied op te ontdekken. Starstable blijft me verassen met wekelijkse nieuwe missies en spullen!! 😀

 27. 5 out of 5

  :

  Star stable is een heel leuk spel! Ik ben heel blij dat ik het heb en ik ga er ook zeker niet zomaar mee stoppen ofzo

 28. 5 out of 5

  :

  het leukste (paarden) spel ooit!!!!

  ECHT FANTASTISCH

  en een super mooi spel waarbij je veel dingen kan doen

 29. 5 out of 5

  :

  Dit is echt aller leukste paarden spel dat ik ken! En het is egt een aanrader.

 30. 5 out of 5

  :

  Het is echt een supper spel ik speel het nu al 2jaar en ik zit al in lvl 16 zoo leuk spel het is echt een aanrader om het te spelen en ik heb lifetime gekocht en heb nu 21 paarden zoo leuk!!!!!

 31. 5 out of 5

  :

  Het is echt een supper spel ik speel het nu al 2jaar en ik zit al in lvl 16 zoo leuk spel het is echt een aanrader om het te spelen

 32. 5 out of 5

  :

  EEN GEWELDIG SPEL

  altijd wel een missie of wetstrijd die je kan doen om verder te komen in het spel.
  je hoeft je nooit te vervelen ,ontdekt elke x weer nieuwe dingen. TOPPIE
  jammer dat je maandelijks moet betalen onbeperkt of in 1 x €60, voor live time .
  Kan ik helaas niet missen ,+ mijn zoon en dochter spelen het ook en dan kost het mij echt te veel.
  mijn zoon mist soms wel de mannelijke figuren.

  MAAR BLIJF 1 ACOUNT MAANDELIJKS HOUDEN WANT HET IS ECHT VEEL TE LEUK !!!!!!!!!

 33. 5 out of 5

  :

  Zoo een leuk spel en er komt elke week weer nieuwe missie dus het plezier houd nooit op ik ben nu level16 en heb al 11 paarden en ze zijn allemaal geweldig 😀

 34. 5 out of 5

  :

  Dit is het mooiste spel ooit gemaakt! Fantastisch concept, mooie graphics! Je kunt het uren lang spelen. Maar ook makkelijk af te sluiten om vervolgens de volgende dag weer verder te gaan… Tot level 4 is t gratis en daarna goeie betalingsmogelijkheden, voor n maand, kwartaal, half jaar of 4 ever! Er wordt ook gecensureerd bij de chat en alles wordt goed bewaakt!

 35. 5 out of 5

  :

  Starstable is fantastisch! Ik speel het al een jaar lang bijna elke dag met plezier.
  Echt leuk voor iedereen of je nu van paarden houd of niet!
  XX

 36. 5 out of 5

  :

  echt waar het allermooiste online paardenspel dat er is
  ik heb heel veel paardenspellen online en niet online maar
  niks kan tippen aan starstable
  ook als er een probleem is en je meld het krijg je snel antwoord
  nogmaals… super leuk spel!

 37. 5 out of 5

  :

  Ik ben lente/ zomer 2013 begonnen met spelen. Na een maandje te hebben rondgehobbelt op mijn starterspaard terwijl ik alle uithoeken van het starters gebied verkende, kocht mijn moeder mijn eerste maand starrider. Vanaf dat moment ben ik bijna iedere dag blijven spelen, en ik betaal nu iedere 3 maanden opnieuw starrider. Ik blijf het spel geweldig vinden! Via het spel heb ik trouwens ook een paar hele lieve vriendinnen leren kennen, sommigen uit Nederland, maar ook meiden uit Amerika en Engeland, waarmee ik in de vakantie afspreek en via facebook contact hou. Er is altijd wat te doen, dus vervelen is op Star stable online ook erg moeilijk. Dusja, ik raad iedereen die van spelletjes en van dieren houd dit spel aan!
  Xx

 38. 5 out of 5

  :

  Ik speel dit spel nu al ongeveer een half tot een heel jaar. Heb de opdrachten redelijk snel uitgespeeld, maar omdat het elke week een update heeft blijft het een heel leuk spel om te spelen. Daarnaast kan je sparen voor nieuwe paarden en uitrusting (voor jezelf en je paard), zo heb ik nu al 11 paarden! Enige wat ik jammer vond is dat het geld kost, maar ik heb voor lifetime (ong 60 euro) gekozen en hoef nu niet meer te betalen, heel af en toe koop ik was sc (voor nieuwe paarden), maar dit is niet nodig, want je krijgt 100 sc gratis per week als je starrider bent. Super spel, zal het iedereen aanraden! Daarnaast is het ook veilig te kopen/te downloaden, geen spam of dergelijke waar je last van krijgt
  Trouwens ik ben 19 jaar 😀

 39. 5 out of 5

  :

  yeap ik ben er dol op

 40. 5 out of 5

  :

  sso is top ik bn al lvl 15 en heet irene shadowmountain

 41. 5 out of 5

  :

  Star stable is echt een super leuk spel, en je kan heel veel paarden kopen. Je moet alleen wel sr kopen..

 42. 5 out of 5

  :

  Echt zoooooo cool ik ben al een maand niet meer van sso weg te slaan ik ben al in level 15 en heb al m’n vrienden ingehaald♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️STAR STABLE I LOVE YOU♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

 43. 5 out of 5

  :

  Ik ven zo verslaaft aan dit spel, dit is gewoon een TOP spel, het is zo leuk, en door StarStable heb ik nu een paar vrienden erbij 😉 JULLIE ZIJN TOP LEUK GEWELDIG!!!

 44. 5 out of 5

  :

  superleuk

 45. 5 out of 5

  :

  Geweldig spel!

  Ik ben 20 maar speel het haast elke dag!
  Het is super verslavend en ziet er super “echt” uit.

 46. 5 out of 5

  :

  Dit is zo, n leuk en veilig spel. Mijn dochter en ik zijn beiden lifetime en iedere dag zitten we samen te spelen.

 47. 5 out of 5

  :

  Ik vind het een super leuk spel, en zal het zeker mijn vrienden aanbevelen

 48. 5 out of 5

  :

  geweldig spel

 49. 5 out of 5

  :

  Tis het leukste spel ooit!

 50. 5 out of 5

  :

  Het is zon cool spel ik ben al in lvl 8 ik he een jorvikpony en een tinker!
  echt super is dit spel!

 51. 5 out of 5

  :

  Ik vind het heel leuk om star rider te zijn ik heb lifetime soms heb je leuke missies soms wat minder maar het is gewoon een top spel!.
  wil je mij toevoegen? Yvonne silvercake

 52. 5 out of 5

  :

  wat kost hetspel?

 53. 5 out of 5

  :

  hallo,
  ik wil graag een beoordeling geven over Star Stable. mijn dochter heeft het al heel lang en ze bleef maar praten over star rider. uiteindelijk heb ik het haar gegeven en ze speelt het al heel lang. ze is er heel blij mee. het is veilig en betrouwbaar om te kopen. mijn dochter heeft nu voor 60,- voor altijd gekocht. ze speelt het nog steeds. zo is onderhand 17 jaar maar ze vind het echt fantastisch!

 54. 5 out of 5

  :

  echt fantastisch spel!!! ik zag de reclame en dacht gelijk ik wil het! ik ben er heel blij mee en later heb ik star rider gekocht! ben na een half jaar nog steeds kei blij mee! en nu ben ik 16 en ik doe het nog steeds! echt een aanrader!

 55. 5 out of 5

  :

  echt cool

 56. 5 out of 5

  :

  200000 sc

 57. 5 out of 5

  :

  leuk spel

 58. 5 out of 5

  :

  Dit spel kende ik van een vriendin ,ik ben het begonnen te spelen en vond het geweldig . Binnen 2 dagen had ik de gratis periode uitgespeeld . Ik kreeg later lifetime en nu ben ik er verslaafd aan ;p Het is een fantastich spel en heel echt. Een echte aanrader voor paardengekken ;D

 59. 4 out of 5

  :

  Ik speel dit spel al ongeveer een jaar, want ikhad van een vriendin gehoord dat het een super leuk spel is. Ik speelde het toen alleen zo vaak dat ik alle opdrachten uit het verhaal in ongeveer 3 maanden af had. Er komen wel steeds nieuwe updates maar, die hebben meestal alleen kleine opdrachten of het verhaal gaat een klein stukje veder.Je kan dan nog wel racen doen en muntjes verdienen door bvb. stalklusjes te doen. Een klein nadeel vind ik ook dat het best wel veel geld kost om Starrider te worden, en dat als je het niet koopt je maar heel weinig kunt (bvb maar tot level 4 komen inplaats van 15 en minder plekken kunt bezoeken.) , maar voor de rest vind ik het een super leuk spel met veel mogelijken heden. En ik vind het vooral leuk om met een vriendin te spelen die je daar dan ook weer ziet en er mee kunt chatten. Ze zijn al aan het werk om er een nieuw gebied bij te maken dus ik hoop dat die gauw af is en dat daar ook weer veel leuke opdrachten bij komen, dan blijf ik het zeker spelen! En ik raadt het iedereen aan 🙂

Beoordeling toevoegen

Beoordeling toevoegen

*