Meisje Paardenspellen

Hier vind je Paardenspellen voor meisjes die jonge meiden uren bezig zullen houden. Jonge paardenliefhebbers zullen het geweldig vinden om voor hun eigen veulentje te kunnen zorgen, om zich te verkleden, het opbouwen van hun manege of om samen met vrienden te kunnen spelen. Oudere meiden zullen uitgedaagd worden wanneer ze hun eigen manege moeten runnen en mee doen aan verschillende soorten competities. Sommige paardenspellen moet gedownload worden terwijl anderen direct gespeeld kunnen worden. Zelfs de gratis spellen speciaal voor meiden zijn leuk en kunnen op verschillende apparaten gespeeld worden onder meer op de Ipad, Iphone en PC.

Alle 6 resultaten

 • My horse and me Nintendo DS spel

  My Horse and Me

  $25.00


  Met dit spel kun je allerlei activiteiten doen met je paard en geld en prijzen verdienen om hem alles te geven wat hij nodig heeft! Het is wel beter om het op een PC te spelen, de andere versies zijn niet zo goed :/ • Star stable online paardenspel

  Star Stable

  Waardering 4.83 uit 5
  Gratis

  Dit is met afstand het meest fantastische paardenspel dat beschikbaar is voor PC en Mac. Geweldige graphics, een spannend verhaal en vele avonturen. Als je eenmaal begonnen bent met spelen kun je niet meer stoppen.


 • Derby Quest paarden app: Fok een renpaard

  Derby Quest

  Gratis


  Laat je fantasie over paardenraces uitkomen met deze app!


 • My Horse, een paardenspel in de app store

  My Horse

  Gratis


  Als je ouders geen paard voor je willen of kunnen kopen is My Horse de ideale game voor jou!


 • My little pony tv show paardenspel app

  My Little Pony: Friendship is Magic

  Gratis


  Als je de TV show leuk vond, zul je deze app met fantastische graphics ook leuk vinden.


 • Riding Academy 1

  Riding Academy 1

  $6.99


  Meiden die het leuk vinden om te zien hoe het op een kostschool is en daar paarden willen leren trainen, zullen dit spel heel leuk en leerzaam vinden.