Riding Academy 1

Riding Academy 1
Riding Academy PaardenspelRiding Academy paardenspel

$6.99


Meiden die het leuk vinden om te zien hoe het op een kostschool is en daar paarden willen leren trainen, zullen dit spel heel leuk en leerzaam vinden.

Koop nu

Riding Academy 1
Riding Academy PaardenspelRiding Academy paardenspel

Paardenspel dat zich afspeeld in een kostschool waar je paardrijden leert

Paige is de hoofdpersoon in het spel, zij heeft studiebeurs gewonnen waarmee ze naar een kostschool kan gaan waar veel paardrijles word gegeven en ook aandacht word besteed aan hoe je een paard moet verzorgen zowel als leren springen met je paard als Western rijden. Als speler van het spel kruip je in de huid van Paige en leer je hoe je een paard moet verzorgen en leer je natuurlijk andere studenten van kostschool kennen die ook allemaal van paarden houden. Sommige studenten zijn aardig en zullen je willen helpen terwijl anderen je misschien niet zo graag willen helpen, omgaan met deze mensen is onderdeel van je opleiding in de kostschool. Je krijgt ook de kans om mee te doen aan mini-wedstrijden en andere toernooien.

Het is in dit spel lastig om op gang te komen. Het spel begint aan de start van het eerste schooljaar op de kostschool, je moet eerst met campaign beginnen voordat je dingen over de kostschool te weten komt. Er zijn ook nog wat andere zaken die je zelf moet uitvinden om opgang te komen in het spel. Je kunt het spel direct van het internet downloaden samen een PDF bestand waarin uitgelegd word hoe je het spel moet spelen. Als de instellingen goed zijn ziet het spel er redelijk realistisch uit, daarvoor zul je wel eerst de intructies gelezen moeten hebben. Het spel is vooral leuk voor meiden die het leuk vinden om alleen te spelen.

Extra informatie

OS

Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Grootte

1.5 GB

Taal

Engels

Score

★★★

Geschikt voor leeftijden

11+

Video

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Wees de eerste om te beoordelen “Riding Academy 1”

*