Let’s Ride Champions Collection

Let's ride - Champions Collection - Paardenspel
Let's ride - Champions collectionLet's ride - Champions collection: Equestriad and Riding Star

$49.99


Dit is een spannend en uitdagend spel speciaal voor jonge meisjes die hun paardrijvaardigheden willen verbeteren, en mee willen doen aan wereldberoemde paardrijevenementen.

koop nu

Let's ride - Champions Collection - Paardenspel
Let's ride - Champions collectionLet's ride - Champions collection: Equestriad and Riding Star

Paardrij uitdagingen voor meisjes

Dit spel is opgemaakt uit twee bestaande spellen, Equestrian en Riding Star. In dit spel zijn vier stallen voor alle paarden. Je kunt voor je paard zorgen en hem verwennen en natuurlijk je rijvaardigheden oefenen. Daarna kun je meedoen aan verschillende paardrij-evenementen. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan een evenement van drie dagen waarin je een paard kan selecteren uit de 8 beschikbare paarden.

Er zijn vijf verschillende moeilijkheids niveaus waar je uit kunt kiezen. Je kan kiezen of je mee wilt doen aan de ultimate Dressage, Show Jumping of Cross Country events. Tijdens het spel zul je precieze scores te zien krijgen en commentaar van experten waardoor dit spel misschien wel een van meest realistische is.

In he "Riding star" spel zit ook een hele bekende competitie die ook nog eens heel uitdagend is. Deze competitie laat je uitkomen tegen sommige van de beste ruiters ter wereld en je kan jezelf kwalificeren voor de Sydney Equestrian titel. Om het spel nog spannender te maken kun je het spel met vier speleres tegelijk op dezelfde computer spelen.

In het algemeen kan ik zeggen dat deze combinatie van spellen spannend zijn om te spelen, maar na een tijdje kan het wel saai beginnen te worden en dan vooral het "Riding Star" spel. De activiteiten in het spel kunnen soms echt een beejte saai worden omdat je ze de hele tijd moet herhalen. Het is niet moeilijk om snel vooruitgang te maken in dit spel. Het spel ziet er heel realistisch uit, misschien wel iets te realistisch, veel mensen zullen dit een pluspunt vinden maar ik vind dat het soms kan afleiden.

Extra informatie

OS

PC

Grootte

830 MB

Prijs

Betaald

Taal

Engels

Geschikt voor leeftijden

11+, 7-10

Score

★★★

Video

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Wees de eerste om te beoordelen “Let’s Ride Champions Collection”

*