My Horse

My Horse, een paardenspel in de app store
My Horse, springpaardenMy Horse, een paardenspel voor de iPhoneMy Horse, a horse game for the iPad

Gratis


Als je ouders geen paard voor je willen of kunnen kopen is My Horse de ideale game voor jou!

Speel nu

My Horse, een paardenspel in de app store
My Horse, springpaardenMy Horse, een paardenspel voor de iPhoneMy Horse, a horse game for the iPad

Een zeer goede game voor Ipad en Iphone

Altijd al een eigen paard willen hebben? dan is My Horse het beste alternatief! Dan het stalhulpje laat je kennis maken met een prachtig paard dat Beauty heet. Hij laat je ook zien hoe de app werkt en hoe je voor je nieuwe vriend moet zorgen. In het begin geeft hij jou en logboek waarin alles over beauty staat genoteerd, hierheen vind je alles wat moet weten. Als je eenmaal geleerd hebt hoe je voor je paard moet zorgen kun je alles zelf doen.

Dan zal je helpen je met het samenstellen van het meest geschikte voedsel voor Beauty. Ik gebruikte meestal gratis voedsel en vond het leuk om het voedsel samen te stellen en te mixen door met je vinger over het scherm te gaan. Ik vind het fijn dat de app zo makkelijk is om te gebruiken ondanks alle verschillende functies die beschikbaar zijn. Je kunt je paard wassen, borstelen, en meedoen aan wedstrijden. Ook kun je het gezicht van de ruiter aanpassen zodat het meer op je eigen gezicht lijkt.

Het sterkste punt van My Horse is de aandacht voor details. Vooral de graphics zijn heel scherp en realistisch. Als je buiten Beauty aan het voeren bent kun je bijvoobeeld vogels horen fluiten, en de bewegingen van je paard lijken heel realistisch je kunt zelfs de staart van je paard op en neer zien gaan je kunt je paard zelfs horen eten.

Het enige nadeel van het spel zijn de wedstrijden. Ik vond het heel leuk om mijn paard te trainen in bijvoorbeeld springen, daarna is het leuk om te springen je moet springen door op een knop te drukken als er een blauw balkje onderin je scherm te zien is. Nadeel is dat je soms wel 30 minuten op de uitslagen moet wachten. Ik denk dat het spel niet over voldoende geheugen beschikt, zoals bijvoorbeeld een groter spel als Star Stable die je alle uitlagen van de competitie kan laten zien.

Mijn moeder heeft mij vaak gewaarschuwd voordat ik deze app ging spelen. Zij vertelde dat een 3 jarige dochter van een vriendin van haar meer dan 200$ had uitgegeven aan aankopen in het spel. Toen de moeder van het kind besloot om het spel van haar af te pakken, kon ze niet ophouden met huilen. Ik was dus gewaarschuwd maar het valt niet mee om de verleidingen te weerstaan om meer munten te kopen.

Aan de positieve kant, je hebt verschillende kleding voor paardrijden en het trainen van je paard. Er is ook een functie dat je een foto kunt nemen van je paard uit bijna elke denkbare hoek. Daarna kun je de foto's die je hebt gemaakt natuurlijk delen met je vrienden via Facebook, email, of twitter maar je kunt natuurlijk ook je vrienden uitnodigen om samen met jou te komen spelen.

Ondanks dat er niet veel vergelijkbare spellen zijn, vind ik dit nog steeds een te gekke game. Ik denk dat het de beste game voor Ipad en Iphone is, het is zo realistisch en er zijn zoveel functies.

Extra informatie

OS

iOS 5, iOS 6

Platform

iPad, iPhone

Grootte

92.3 MB

Taal

Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Portugees, Zweeds

Geschikt voor leeftijden

11+, 7-10

Score

★★★★

Video

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Wees de eerste om te beoordelen “My Horse”

*