Petz: Horseshoe Ranch

Petz Horse shoe Ranch Nintendo DS game
Feeding horse in petz horse shoe ranch nintendo DS gameGrooming horse in petz horse shoe ranchHorse jump training in petz horse shoe ranch

$63.29


Adopteer een paard en maak samen plezier. Speel samen met je paard en geef je paard alles wat hij nodig heeft. Helaas zijn er veel nadelen aan dit spel zoals: de slechte besturen, al met al een teleurstellend spel :(.

Koop nu

Petz Horse shoe Ranch Nintendo DS game
Feeding horse in petz horse shoe ranch nintendo DS gameGrooming horse in petz horse shoe ranchHorse jump training in petz horse shoe ranch

Plezier hebben op de ranch

Het is belangrijk om je paard te leren kennen voordat je het gaat trainen, toch? Nou dat is precies waarmee je begint in dit spel. Je begint met drie verschillende paarden met een eigen karakter en uit verschillende rassen namelijk een: Arabisch paard, een Andalusiër en een Amerikaans paard. Als je eenmaal een paard hebt gekozen kun je het meenemen naar de ranch, eenmaal op de ranch zijn er vele activiteiten waar je aan kan deelnemen maar deze kunnen wel saai en frustrerend zijn. Dit spel bied maar weinig controle over je paard en je kunt alleen maar items selecteren die je wilt gebruiken en soms kun je die items niet eens zien omdat ze niet in beeld zijn. Dit is op zich best een grote tekortkoming aan dit spel, ondanks dat je van camera positie kunt veranderen kun je nog steeds niet altijd klikken op de plek waar jij wilt. En nog iets wat een beetje vervelend is aan dit spel is dat je paard mannelijk is maar de tekst in het spel het steeds over een "zij" heeft. Het is eigenlijk maar een detail maat toch is het heel irritant.

In ieder geval kun je heel veel verschillende dingen doen met je paard, zo kun je het bijvoorbeeld meenemen naar de rijbak maar je kunt ook gewoon lol maken met je paard. Het is ook mogelijk om je paard mee te nemen naar een arena en proberen om eventuele angsten van je paard weg te nemen. probeer de beste tijd neer te zetten en ontvang leuk speelgoed waar je samen met je paard mee kunt spelen. Naarmate je verder komt in het spel komen er meer dieren beschikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om de stal helemaal persoonlijk in te richten.

Als je al deze activiteiten hebt gedaan samen met je paard kan hij waarschijnlijk wel een douch gebruiken. Het is mogelijk om je paard een douch te geven in de douch kamer waar je de beschikking hebt over water en zeep, maar eigenlijk is dit maar saai om te doen. Je paard word niet alleen vies van al deze activiteiten maar zal ook honger en dorst krijgen het is jouw verantwoordelijkheid om je paard vrolijk en gezond te houden.

gedurende de gameplay van het spel komen er constant nieuwe items en ander speelgoed beschikbaar, dit maakt het spel leuk om te spelen maar naar een tijdje word zelf dit saai. Naast de slechte controle over je paard en de soms rare camerahoeken die worden gebruikt in het spel, lijkt het spel misschien wel leuk maar je begint toch al vrij snel te vervelen. De gaphics zijn niets speciaal en de paarden zien er soms maar vreemd uit.

Als de makers wat meer aandacht hadden besteed was dit spel zeker een goot succes geweest maar op basis van hoe spel nu is zou ik afraden om het te kopen.

Extra informatie

Platform

Nintendo DS

Taal

Engels

Geschikt voor leeftijden

11+, 7-10

Score

★★★

Prijs

Betaald

Video

Petz Horseshoe Ranch - VO Announcer from vonyount on Vimeo.

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Wees de eerste om te beoordelen “Petz: Horseshoe Ranch”

*