Horse Frenzy

Horse Frenzy paardenspel for iPhone, iPad, iPod en Android
Horse FrenzyHorse Frenzy paardenspelHorse Frenzy kermis paardenspel

Gratis


Het is net zoals de kermis spellen waar je van houdt, alleen mag je hier een paard mee naar huis nemen!

Speel nu

Horse Frenzy paardenspel for iPhone, iPad, iPod en Android
Horse FrenzyHorse Frenzy paardenspelHorse Frenzy kermis paardenspel

Een leuk en gratis arcade spel over paarden met vervelende advertenties

Het spel lijkt op een gratis app overal zijn advertenties waarin reclame word gemaakt voor andere spellen van Game Circus, en aanbiedingen om extra munten te kopen waarmee je dan weer nieuwe paarden en kleding van kunt kopen.

Maar ondanks dit alles is de competitie nog steeds een leuk onderdeel. Jouw paard doet mee in races tegen vier anderen die allemaal gekke kleding dragen zoals bandanas. Het is geen sjieke wedstrijd in de Engelse stijl waar je over hekken moet springen. In dit spel bestuur je een bal met je vingers op dezelfde manier als in Skee ball.

Skee ball is eigenlijk een van mijn favoriete spellen. In deze versie moet je de bal in een hoger gelegen gat schuiven, hoe beter je dit doet hoe sneller je paard zal gaan lopen. En als het gat verlicht is krijg je extra punten als je de bal erin weet te krijgen.

Je kunt je paard appels en wortelen voeren, maar je kunt niet zien hoe ze het eten. Dit is een hele simpele app met weinig beweging de enige beweging in het spel is tijdens de wedstrijden. Toen ik op de knop voor gratis appels drukte werd ik naar een pagina gestuurd waar je spullen kunt kopen, dat vond ik het minst leuke aan deze app. Nadat je een paar keer hebt meegedaan aan wedstrijden word je paard moe, en heeft het rust nodig. Soms moet je wel 45 minuten wachten tot je paard helemaal uitgerust is maar je kunt ook extra energie kopen met de munten die je hebt verzameld.

Ik vind het een leuke app. Omdat er niet veel verschillende functies zijn is het makkelijk voor jonge kinderen om dit spel te spelen. Het grootste nadeel zijn de adverties in het spel die je proberen te verleiden om spullen te kopen. Als je fan bent van kermis spellen dan is Horse Frenzy het ideale spel voor jou.

Extra informatie

OS

iOS 5, iOS 6, iOS3, iOS4

Platform

Android, iPad, iPhone

Grootte

18.1 MB

Taal

Engels

Prijs

Gratis

Geschikt voor leeftijden

11+, 4-6, 7-10

Score

★★★

Video

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Wees de eerste om te beoordelen “Horse Frenzy”

*