My Little Pony: Friendship is Magic

My little pony tv show paardenspel app
My little pony paardenspel op basis van de popupaire TV show voor kinderenMy little pony spel voor iPad en iPhoneMy little pony paardenspel

Gratis


Als je de TV show leuk vond, zul je deze app met fantastische graphics ook leuk vinden.

Play now

My little pony tv show paardenspel app
My little pony paardenspel op basis van de popupaire TV show voor kinderenMy little pony spel voor iPad en iPhoneMy little pony paardenspel

Een eenvoudig spel over pony´s waar je geen spijt van zal krijgen

Net als in de TV Serie, opent het spel met een inleidend verhaal over My Little Pony. Er waren eens twee zusjes die over equestria heerste, maar de zus van de nacht raakte jaloers op de zus van de dag en zon. Ze probeerde de zon te stelen maar werd opgesloten in de maan. Na eeuwen lang gevangen te hebben gezeten weet ze te ontsnappen en probeert ze de nacht naar Ponyville te brengen.

In dit pony spel zijn al je favoriete personages klaar om nightmare moon tegen te houden, om te beginnen het belangrijkste personage van het spel Twilight Sparkle en haar assistent Spike. Het mooie en herkenbare landschap van ponyville kun je vinden in het hoofdscherm.

Je eerste opdracht is om een windmolen ergens in Ponyville te plaatsen. En net als in de TV show heeft Spike altijd wel een goede raad om je te helpen. Het is makkelijk om munten te verzamelen door aan bomen te schudden, dat is maar goed ook want je hebt veel munten nodig om het spel te kunnen spelen.

Het is verleidelijk om extra munten te kopen, omdat er zoveel keus is aan producten waar je geld aan kunt uitgeven. Als je bijvoorbeeld meedoet aan een balsport kun je met munten een mooiere bal kopen. Als je opdrachten wilt doen, zoals bijvoorbeeld brood maken, kunt je dat sneller doen als je meer munten ter beschikking hebt.

Dit spel is makkelijk te begrijpen voor jonge spelers, en oudere spelers kunnen er ook veel lol aan beleven. Het heeft een goed verhaal met veel opdrachten binnen het hoofddoel namelijk het creeren van Ponyville. Ik kan deze app aan iedereen aanraden die de TV show leuk vond en aan iedereen die van paarden houd. Het heeft schitterende graphics, en het is een spel dat lang spannend blijft.

Extra informatie

OS

iOS 5, iOS 6

Platform

Android, iPad, iPhone

Prijs

Gratis

Geschikt voor leeftijden

11+, 4-6, 7-10

Grootte

40 MB

Taal

Engels

Score

★★★★

Video

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Wees de eerste om te beoordelen “My Little Pony: Friendship is Magic”

*