Plezier Paardenspellen

Voor op een regenachtige dag, of eigenlijk iedere dag, Leuke Paardenspellen zijn altijd een goede manier om de verveling tegen te gaan. Het maakt niet uit of je een Wii, PS, PS2, Xbox, Ipod of Ipod hebt voor elk platform zijn ontelbare paardenspellen beschikbaar. Veel meiden zullen het leuk vinden om te racen, fokken of om gewoon voor hun paard te zorgen. Bouw de perfecte stal vol met mooie paarden die je aan je vrienden kunt laten zien. Of misschien wil je wel een kijkje nemen in de stal van een van je vrienden. Het maakt niet uit voor welk paardenspel je kiest, er staan je een hoop spannende verassingen te wachten.

Alle 5 resultaten

 • Horse racing winner 3D

  Horse Racing Winner 3D

  Gratis


  Race zo hard als je kan met deze app! • Star stable online paardenspel

  Star Stable

  Waardering 4.83 uit 5
  Gratis

  Dit is met afstand het meest fantastische paardenspel dat beschikbaar is voor PC en Mac. Geweldige graphics, een spannend verhaal en vele avonturen. Als je eenmaal begonnen bent met spelen kun je niet meer stoppen.


 • Horse Frenzy paardenspel for iPhone, iPad, iPod en Android

  Horse Frenzy

  Gratis


  Het is net zoals de kermis spellen waar je van houdt, alleen mag je hier een paard mee naar huis nemen!


 • My little pony tv show paardenspel app

  My Little Pony: Friendship is Magic

  Gratis


  Als je de TV show leuk vond, zul je deze app met fantastische graphics ook leuk vinden.


 • A Virtual Horse - Paardenspel

  A Virtual Horse

  Waardering 2.83 uit 5
  Gratis


  A Virtual Horse is een ingewikkeld maar toch ook spannend spel, dat het voor spelers mogelijk maakt om te leren hoe je paarden moet fokken, en een inkijk geeft in de dagelijkse activiteiten op een paardenboerderij en vele andere dingen.