Horse Racing Winner 3D

Horse racing winner 3D
Horse racing winner 3D paardenrace appHorse racing winner 3D arcade paardenspel voor iPhone en iPadHorse racing winner 3D arcade paardenspel

Gratis


Race zo hard als je kan met deze app!

Speel nu

Horse racing winner 3D
Horse racing winner 3D paardenrace appHorse racing winner 3D arcade paardenspel voor iPhone en iPadHorse racing winner 3D arcade paardenspel

Super leuk voor alle paardenliefhebbers!

Ook al is het een redelijk simpele app zowel op het gebied van graphics als functionaliteit, het is gemakkelijk en leuk om het spel te spelen. Het is vooral gericht op racen, het doet mij een beetje denken aan de arcade spellen van vroegen waar je alleen op wat knoppen moest drukken om het te spelen.

Als je app opent, moet je eerst een heel proces doorgaan waarin je gegevens invult en een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaakt. Ik begrijp niet echt waarom dit nodig is. Het kostte mij veel tijd om alle informatie in te vullen, terwijl je ondertussen naar hele irritante muziek luistert die constant herhaald word. Het was zo erg dat ik het bijna had opgegeven.

Als je eenmaal het spel binnen bent kun je een paard kiezen. Als je geen geld wilt uitgeven kun je alleen een paard kiezen zonder Snelheid of uithoudingsvermogen. Maar het is wel de moeite om even te kijken bij de paarden waar je voor moet betalen, want je kunt onder andere een T-Rex en een Pegasus kiezen. Zelf heb ik gewoon het "basis" paard gekozen.

Daarna begin je meteen aan een race. Om je paard te laten galopperen druk je meerdere malen op het knopje waarmee je de zweep gebruikt, tegelijkertijd gebruik je een ander knopje om je paard te kunnen besturen.

Omdat mijn paard nog geen ervaring had heb ik de race niet gewonnen. Maar het was leuk om de knoppen zo snel mogelijk in te drukken. Voordat ik aan de volgende race begon kreeg de mogelijk om gratis coins te verdienen alsmede een nieuw paard te verdienen. Het was ook mogelijk om het spel te "liken" op Facebook, hun app te beoordelen en nog veel meer. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de app zoveel beoordelingen heeft in de app store.

Ik heb meegedaan aan een quiz om extra coins te verdienen. Sommige vragen gingen over paarden maar er waren ook vragen over de Amerikaanse geschiedenis. Sommige vragen had ik goed beantwoord, maar het was helaas niet voldoende om een nieuw paard van te kopen.

Over het algemeen zou ik zeggen dat het spel "oke" is. Het duurt te lang om jezelf aan te melden, en alles kost geld. Horse Racing Winner 3D voelt als een gratis app met veel reclame. Maar als je alleen snel een race wilt doen is dit een spel voor jou.

Extra informatie

OS

iOS 5, iOS 6, iOS4

Platform

iPad, iPhone

Grootte

47.4 MB

Taal

Engels

Geschikt voor leeftijden

11+, 4-6, 7-10

Score

★★★

Video

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Wees de eerste om te beoordelen “Horse Racing Winner 3D”

*