My Riding Stables 3D: Rivals in the Saddle

Mijn riding stables 3D rivals in the saddle
Paardenrace competitie in my ridding stables 3D rivals in the saddlePaarden voederen in my ridding stables 3D rivals in the saddlePaardentraining in riding stables 3D rivals in the saddle

$19.99


Doe mee aan een wedstrijd zodat je het paard van je buurman kan erven. Train je paard met behulp van mini games. Zeer goed spel voor kinderen onder de leeftijd van 8 jaar!

Koop

Mijn riding stables 3D rivals in the saddle
Paardenrace competitie in my ridding stables 3D rivals in the saddlePaarden voederen in my ridding stables 3D rivals in the saddlePaardentraining in riding stables 3D rivals in the saddle

Voer verschillende opdrachten uit en train je paard

“Riding Stables 3D: Rivals in the Saddle” Is een vrij simpel spel dat ook leuk is voor kinderen onder de 8 jaar. Ondanks dit moet ik jullie wel waarschuwen dat het verhaal een beetje eng kan zijn, maar in werkelijkheid is het niet zo erg als de titel doet vermoeden. Uiteindelijk is het dus aan de ouders om te bepalen of dit een geschikt spel is voor hun kinderen.

Het verhaal begint wanneer je buurman overlijd en iedereen het paard van de overleden buurt wilt overnemen, de buut man had hier echter al op gerekend en in zijn testament laten opnemen dat iedereen die zijn paard wil hebben mee moet doen aan een race. Om je voor te bereiden op deze grote race zijn er 30 opdrachten die je moet uitvoeren. Deze opdrachten bestaan onder andere uit 11 mini spelletjes waarin je het paard moet voeden en borstelen. Natuurlijk kun je ook mee doen aan verschillende races. Deze races worden gefilmd vanuit een vrij unieke hoek, dit is een van de redenen die dit spel zou speciaal maken.

Dit spel heeft ook een uitgebreid punten systeem waarbij je na elke mini-game punten toebedeelt krijgt, dit maakt het spel verslavend op een goede manier.In Riding Stables 3D, is een zeer realistisch spel waarin elke beweging gevolgen heeft op je gameplay. Als je bijvoorbeeld met je paard gaat trainen op trucjes gaat de het trainingsniveau van het paard omhoog, maar let ook op of je paar honger of dorst heeft vergeet daar niet op te letten want dat is ook een belangrijk onderdeel van de training.

De graphics in de spel zijn een beetje in de stijl van een tekenfilm, maar voor een spel deze categorie is dat acceptabel en voor jonge kinderen juist heel aantrekkelijk. Het is niet een spel waar je heel veel uren plezier aan gaat beleven, ondanks dat de verhaallijn verder gaat zul je waarschijnlijk een beetje verveeld raken van elke dezelfde opdrachten te moeten uitvoeren. Alles bij elkaar opgeteld is het een goed spel dat uitermate is geschikt voor jonger kinderen.

Extra informatie

Platform

Nintendo DS

Taal

Engels

Geschikt voor leeftijden

11+, 7-10

Score

★★★

Prijs

Betaald

Video

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Wees de eerste om te beoordelen “My Riding Stables 3D: Rivals in the Saddle”

*