My Horse and Me 2 (Riding for Gold)

5.00 out of 5
(1 player review)
My Horse & Me 2
Take care of your horse gameHet online paardenspelMy Horse and me 2 - Paardenspel voor PS2

$19.99


Deze game bied een complete paardrijbeleving aan in de meest realistische omgevingen met animaties die levensecht lijken en die spelers in staat stelt om een sterke band op te bouwen met hun paard.

Koop nu

My Horse & Me 2
Take care of your horse gameHet online paardenspelMy Horse and me 2 - Paardenspel voor PS2

Een realistische paardrijbeleving in een grafisch mooie omgeving

My horse and me 2 (Verenigde Staten) of My horse and me: Riding for gold zoals het in sommige landen bekend is, is een geschikt spel voor iedereen die opzoek is naar een realistische paardrijbeleving inclusief simulaties van paarden en mensen. Het spel heeft een zeer spannend verhaal die alle paardenliefhebbers zal aanspreken. Je kunt een goede relatie met je paard opbouwen door hem te verzorgen. Je kunt je paard voeren en vele andere dingen doen om je paard te verwennen. Je kunt je paard laten nakijken door een dierenarts zodat hij klaar is om aan de races deel te nemen. Hoe sterker de band met je paard is hoe meer kans je hebt om de top te bereiken.

Spelers in het spel kunnen trainen en meedoen aan toernooien over heel de wereld. Er zijn toernooien in verschillende categorien zoals dressage, off road, springen en vele anderen. Je kunt ook gewoon rondrijden voor de lol en niet meedoen aan de wedstrijden. Je kan je paard aanpassen aan de hand van je eigen wensen bijvoorbeeld de kleur van het paard, de kleur van de manen en anderen mogelijkheden. Het avatar van de spelers zelf kan ook aangepast worden met speciale uitrusting en kleding.

Extra informatie

Taal

Engels

Score

★★

Prijs

Betaald

Geschikt voor leeftijden

11+, 7-10

Video

5.00 out of 5

1 beoordeling voor My Horse and Me 2 (Riding for Gold)

  1. 5 out of 5

    :

    ik wil dit spel nu spelen

Beoordeling toevoegen

Beoordeling toevoegen

*