Derby Quest

Derby Quest paarden app: Fok een renpaard
Derby quest: Paardenrace appDerby quest: paardenspel voor iPadDerby quest: Fok je eigen paard

Gratis


Laat je fantasie over paardenraces uitkomen met deze app!

Speel nu

Derby Quest paarden app: Fok een renpaard
Derby quest: Paardenrace appDerby quest: paardenspel voor iPadDerby quest: Fok je eigen paard

Fok een renpaard en win wedstrijden

Ondanks dat het spel niet altijd soepel loopt, leert deze app je om een paard te fokken waarmee je later aan wedstrijden mee kunt doen. In het begin van het spel kun je een vader en moeder kiezen waarmee je een veulentje gaat fokken. Elke vader en moeder hebben verschillende eigenschappen, sommige hebben veel snelheid en anderen hebben juist weer veel uithoudingsvermogen. Ik vond die getallen en grafieken maar verwarrend, dus heb ik maar voor de leukste kleuren gekozen. Ik had gekozen voor een grijze moeder en een bruine vader.

Er is ook een optie dat je de kleur van het veulentje kunt kiezen, maar ik had ervoor gekozen om dat aan het toeval over te laten. Later werd er een schattig bruin veulentje geboren die ik naar mezelf vernoemd had. Daarna begin je meteen met het voeren van je nieuwe veulentje, nadat ik het wat hooi had gevoerd vroeg het spel mij of ik het niet wat lekkers wilde voeren. Toen gaf is haar een appel, maar de stem van de app zei dat ze het niet lekker vond terwijl ik weet dat in het echt alle paarden dol op appels zijn.

Gek genoeg was mijn paard helemaal gek van muffins met bosbessen smaak. Ik zou een echt paard nooit een muffin geven maar het hielp, al is dit wel een saai onderdeel van het spel. De graphics zijn scherp maar tegelijkertijd een beejte simpel, het paard ziet er zelfs een beetje nep uit door die rare jas die het aan heeft.

Nadat ik mijn paard gevoerd had, ben ik begonnen met het trainen van mijn paard. Ik vind de Garphics een beejte tegenvallen, maar het is wel leuk om je paard een tik te geven zodat het sneller gaat lopen. Dit is een makkelijk onderdeel van het spel, je hoeft alleen maar op het juiste moment op een knop te drukken.

In de competitie gebruik je een zweepje om je paard sneller te laten gaan. Je kunt het naar links en rechts bewegen en je kunt de race volgen uit alle hoeken. Het lijkt net op een echte wedstijd compleet met publiek en een groot parcours,en je kunt je eigen outfit uitkiezen.

In het algemeen is het een goed spel. Je kunt je eigen paard fokken, het voedsel samenstellen maar het is wel saai om te wachten tot je paard is uitgerust na een wedstrijd. Ik zou willen dat het paard was meer realistisch was en dat je er wat meer mee zou kunnen zoals borstelen en de stal schoonmaken. Maar ik vond het racen leuk omdat het net lijkt of je in een echte race zit.

.

Extra informatie

OS

iOS 5, iOS 6, iOS4

Platform

iPad, iPhone

Taal

Engels

Prijs

Gratis

Geschikt voor leeftijden

11+, 4-6, 7-10

Score

★★★

Video

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Er zijn nog geen beoordelingen, zou je willen

Wees de eerste om te beoordelen “Derby Quest”

*