Paardrijden Paardenspellen

Paardrijspellen geven iedereen de kans om te kunnen paardrijden. Of het nou om een spel op CD of DVD gaat of spel dat je op eigen multimedia apparaat kan afspelen paardrijspellen zullen paardrijfliefhebbers van alle leeftijden een hoop plezier bezorgen. Van het leren hoe je een manege moet runnen tot en met rijden door prachtige bossen, deze spellen hebben een streepje voor op de competitie. De gelegenheid om anderen mensen te ontmoeten die ook geïnteresseerd zijn in paarden is wat deze spellen zo uniek maken. De meeste spellen hebben een moeilijkheidsniveau dat langzaam oploopt, dit geeft spelers de gelegenheid om te groeien in het spel het leren om voor je paard te zorgen, te trainen, en mee te doen aan shows.

Alle 7 resultaten

 • Star stable online paardenspel

  Star Stable

  Waardering 4.83 uit 5
  Gratis

  Dit is met afstand het meest fantastische paardenspel dat beschikbaar is voor PC en Mac. Geweldige graphics, een spannend verhaal en vele avonturen. Als je eenmaal begonnen bent met spelen kun je niet meer stoppen. • Derby Quest paarden app: Fok een renpaard

  Derby Quest

  Gratis


  Laat je fantasie over paardenraces uitkomen met deze app!


 • My Horse, een paardenspel in de app store

  My Horse

  Gratis


  Als je ouders geen paard voor je willen of kunnen kopen is My Horse de ideale game voor jou!


 • My horse farm welcome to trotterville, HET spel voor paardenliefhebbers

  My Horse Farm – Welcome to Trottersville

  $9.99


  Dit is een ideaal spel voor meiden die willen weten hoe het is op een paardenboerderij. Je leert hoe je leiding moet geven aan een paardenboerderij, hoe je paarden moet fokken en nog vele andere belangrijke activiteiten op het gebied van paarden.


 • Riding Academy 1

  Riding Academy 1

  $6.99


  Meiden die het leuk vinden om te zien hoe het op een kostschool is en daar paarden willen leren trainen, zullen dit spel heel leuk en leerzaam vinden.


 • My Horse & Me 2

  My Horse and Me 2 (Riding for Gold)

  Waardering 5.00 uit 5
  $19.99


  Deze game bied een complete paardrijbeleving aan in de meest realistische omgevingen met animaties die levensecht lijken en die spelers in staat stelt om een sterke band op te bouwen met hun paard. • Let's ride - Champions Collection - Paardenspel

  Let’s Ride Champions Collection

  $49.99


  Dit is een spannend en uitdagend spel speciaal voor jonge meisjes die hun paardrijvaardigheden willen verbeteren, en mee willen doen aan wereldberoemde paardrijevenementen.